Polttoaine jakeluasema

Seuralla toimii Sapokan aallonmurtajalla Merikoulun harjoitus lastauspaikan ja koulutusalus Katarinan naapurissa veneasema . Uusi jakeluasema aloitti  veneilykaudella 2004. Myymälä rakennus toimi ensi alkuun väliaikaisissa tiloissa parakissa. Veneilykaudella 2009 saatiin uusi myymälärakennus joka on entinen Kotkassa järjestettyjen Asuntomessujen Info rakennus.

Asemalla on polttoaineiden lisäksi myytävänä voiteluöljyjä ja kioskitavaraa kahvia ym.

Nosto- ja laskutoiminta

Yhdistyksellä on kaksi isompaa traileria joiden nimet ovat Luppi ja Pekko. Isomman trailerin kantavuus on 10 tn ja pienemmän myös noin 10 tn. Isommalla trailerilla on veneen maksimipituus noin 14 m ja pienemmän noin 10 m, lisäksi on pienempi traileri jolla voidaan nostaa pienemmät veneet Hard Top ynnä muut vastaavat veneet. Trailereita on uusittu ja korjattu tarpeen mukaan. Vetäjänä toimii vuonna 2015 ostettu Valtra traktori. Kuljettajana toimii yhdistyksen palkkaamat kuljettajat.

Venepaikkojen vuokraus Metsolan ja Hovinsaaren pienvenesatamissa

Yhdistyksellä on yhteensä noin viisisataa venepaikkaa yhteensä Metsolan pienvenesatamassa ja Hovinsaarella.

Venepaikkoja vuokrataan vain Kotkan Moottoriveneseura ry:n jäsenille.

Kesäpaikka Kuuttingin saaressa

Kesäpaikka Kuuttingin saaressa on tarkoitettu jäsenien vapaa-ajan viettoon ja virkistäytymiseen.

roodberg_kärri.jpg