Kotkan Moottoriveneseura ry:n veneasema sijaitsee Sapokan aallonmurtajalla (koordinaatit: lev 60°,27,38′ P ja pit 26°,57,23′ I). Myymälärakennus on vuonna 2002 Kotkassa järjestettyjen asuntomessujen Kotkan kaupungin INFO-rakennus ja se otettin Kotkan Moottoriveneseura ry:n käyttöön täysin kunnostettuna veneilykaudella 2008. Myymälärakennuksen on suunnitellut arkkitehti Markku Hannonen.

Asemanhoitajana toimii Marjo Zamora, Marjo on myös yhdistyksen rahastonhoitaja sekä jäsenrekisterinhoitaja.

Yhteystiedot:

Asemanhoitaja puh 050 516 0805

Asema palvelee veneilykaudella 2017 seuraavasti:

2.5 Alkaen Syyskuun loppuun

Ti-To   09-17

Pe       09-18

La       09-14

Su-Ma suljettu

Lokakuussa

Ti      09-17

To     09-17

Pe     09-18

Korttiautomaatti on avoinna ympärivuoden 24h/vrk.

Myymälään voi tankkauksen maksaa myös käteisellä, korteilla, Korttirajan ylittävät isot tankkaukset voi suorittaa myymälän auki ollessa. Myymälän aukioloaikojen ulkopuoliset, ei automaatilta tapahtuvat tankkaukset on sovittavissa etukäteen erillistä korvausta vastaan.

Asemalta voi myös jäsenet lunastaa Kuuttingin saunan avaimen

Asemalla voit myös ostaa yhdistyksen veneen perälipun sekä yhdistyksen veneviirin

Myymälän valikoimissa mm.

Kaasut, Voiteluöljyjä, Marinol/Sinol, lamppuöljyä, grillihiiliä, sytytysnestettä ym.

Lisäksi valikoimissa:

Iltapäivälehdet, kahvia  , olutta ,virvoitusjuomia, jäätelöä, makeisia, sipsejä ym.

Narunpunontatöitä sekä Kotkalaista käsityötä.

Tankkauspisteessä bensiinit 95 E10 ja 98 okt sekä Diesel.

Asemalla WC asiakkaita varten

Laiturilla on myös kaksi vesipistettä letkuineen, käyttövetenä kaupungin kesävesi sekä myös koneellinen septitankin tyhjennyspiste, sekä pilssivesien talteenotto

Tervetuloa! Polttoaineostoksille, kahville, jäätelölle tai vain nauttimaan merellisestä maisemasta terassiltamme!

asema

metsola_talvisailytys2.jpg