saunaAvain:

Jokaisella Kotkan Moottoriveneseura ry:n venekunnalla on oikeus lunastaa Kuuttingin avain 10 €/kpl. (pantti)

Saarimaksu on 20 € / purjehduskausi. Jos saarimaksua ei makseta, tulee avain palauttaa seuran veneasemalle Sapokkaan, jolloin avaimen pantti palautetaan.

Sama avain käy saunaan, grillikatokseen  ja päärakennuksen alapuoliseen tilaan

Saunomiskäytäntö:

Saunomisvuorot  jaetaan naisten ja miesten vuoroihin. Perhevuorot ovat mahdollisia yleisten saunavuorojen jälkeen. Koska vettä on rajallisesti, käytetään makeaa vettä löylyvetenä ja huuhteluvetenä. Pesu suoritetaan merivedellä. Mikäli sadevettä ei kerry tarpeeksi, toivotaan että saunojat tuovat makeaa vettä mantereelta. Saunassa ei saa järjestää yleisien vuorojen aikana löylykilpailuja, vaan on otettava muutkin saunojat huomioon.

Viimeinen saunoja huolehtii että sauna jää siistiin kuntoon, puukori on täynnä ja väliovi on avoinna tuulettumista varten. Ulkokatoksessa on pöllejä, joista jokainen saunoja sahaa ja pilkkoo itselleen saunapuut.

Noudata saunarauhaa ja käyttäydy hillitysti, sauna on rauhoittumista ja rentoutumista varten.

Hyviä ja rentouttavia saunahetkiä!

metsola_talvisailytys.jpg
  • Sivusto päivitetty: 27.09.2017, 21:23.