Seura järjestää yhteisiä veneretkiä kotimaahan ja ulkomaille.

Yhteistä ajanviettoa Vergissä

Lisätietoja retkistä ajankohtaista sivulla.

Alla muutamista retkistä kertomuksia:

Vergin veneretki 2010

Vergin veneretki 16.6- 20.6.2010  toteutui ennakkosuunitelmien mukaan. Yhdistys tarjosi bussiretken, kaksi kertaa saunan ja yhteisen ruokailun.Retkellä käytiin tutustumassa Sakun oluttehtaaseen. Lisäksi retkeläisille myytiin yhdistyksen Sapokan polttoaineasemalta polttoainetta erikoishintaan.

Kesän 2009 veneretki Viroon

Tämän kesän veneretki suuntaui tutusti Suomenlahden yli Viroon ja siellä Vergin satamaan. Retken ajankohta oli perinteisesti

viikko ennen Juhannusta 10-14.6 pv kesäkuuta. Matkaan lähti kahdeksan venettä ja kaksikymmentäkaksi retkeläistä.

Koska Viinistun venesatama ei ole vieläkään valmis, on Vergi ainoa sopivalla etäisyydellä oleva kohde tälläiselle  muutaman

päivän retkelle. Perillä oli retkiä Palavankiven museoon, Rakvereen ja Viinistuun. Lisäksi saunottiin, käytiin yhdessä syömässä

ja istuttiin iltaa Satamaravintolassa ja vietettiin satamaelämää. Retki onnistui hyvin, mukanaolijat tyytyväsiä.

Säänhaltija olisi kuitenkin voinut säätää termostaattia hieman isommalle. Mutta sehän on vain puketumis kysymys.

Ensikesänä uudestaan! Vanhan mermiesvalssin sanoin: Taas matkani vie yli aaltojen kimmeltäväin

img_4142_20091014_1991414052.jpg
  • Sivusto päivitetty: 27.09.2017, 21:23.