Toimintakalenteri 2022 päivitetään kun lisätietoja tulee:
Aika Toiminta/tapahtuma Paikka klo

26.3. Metsolan rantakopilla iLoq-avaimien lunastus Hovinsaaren laitureihin Metsolan veneranta 10.00-16.00
 29.3. Vuosikokous/ Kahvitarjoilu
Laulumiestentalo   18.00
24.4.  Metsolan rantakopilla iLoq-avainten lunastus Hovinsaaren laitureihin  Metsolan veneranta

15.5.  Metsolan rantakopilla iLoq-avainten lunastus laitureihin
Metsolan veneranta

Ajankohtaista

Saari- ja huvitoimikunta on päättänyt Kuutingin talon vuokraamista tulevana kesänä
seuraavasti. Vuokrataan huoneita kuukaudeksi hintaan 250 €/kk. Muilta
osin käytännöt ennallaan.

Juhannusviikonlopuksi vuokrataan vuorokausihintaan, mikäli on vapaata.
Tämä ainoa ajankohta, milloin lyhyempiaikaista vuokrausta harrastetaan.

Kuutingin tapahtumat kesälle 2021 ovat vielä toistaiseksi Koronatilanteen vuoksi peruttu.

Lippu nostetaan ja juhannus juhlitaan ilman isompia yhteisiä rientoja varovaisuutta ja koronaohjeita noudattaen.

Tilanteen helpottuessa ilmoitamme mahdollisista tapahtumista täällä ajankohtaista-osiossa.

Turvallista tulevaa saarikautta toivottaen!

Kuutinki toimikunta.

Yhteiskatsastukset 2020 on peruttu Koronavirusepidemian vuoksi, jos haluat katsastaa veneesi, ota yhteys katsastajiin ja sovi aika.

KUUTINGIN SÄÄNNÖT KORONAVIRUSEPIDEMIAN AIKANA!

Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi on Saari-ja huvitoimikunta päättänyt rajoittaa joitakin toimia ja tapahtumia Kuutingin saaripaikassa. Säännöt voimassa toistaiseksi ja niitä höllennetään tai kiristetään tarpeen mukaan:

Talkoo- ja juhlakokoontumiset peruttu, talkoot pienissä ryhmissä mahdollisia ja niistä sovitaan etukäteen

Toimikunta huolehtii, että paikalla on käsidesiä ja muita desinfioimistarvikkeita joiden käyttö on pakollista yhteisissä tiloissa. Jokainen huolehtii pöytien ja muiden pintojen pyyhkimisestä ennen ja jälkeen käytön sekä sisä- että ulkotiloissa, esim jos ulkopöytiä käytetään ruokailuun.

Jokainen kävijä huolehtii tehostetusti turvallisuudesta -välttäen lähikontaktia, sekä hygieniasta ja yleisestä siisteydestä.

Päivitetty 15.6.2021

• Sivusto päivitetty: 26.10.2021, 09:55.