Toimintakalenteri 2021 päivitetään kun lisätietoja tulee:
Aika Toiminta/tapahtuma Paikka klo

Venemessuja ei järjestetä 2021

Messukeskus
 6.3 Veneilylauantai Kotkan Moottoriveneseura/Kotkan Pursiseura/ Kymen Navigaattorit järjestävät virtuaalitapahtuman netissä kaikille vesillä liikkumisesta kiinostuneille. verkkotapahtuma 10.30- 14.30
 11.5. Vaalikokous (2020 siirretty) Metsolan veneranta ja myös etäkokousmahdollisuus.
Metsola/verkkotapahtuma   18.00
.

Veneilykauden avaus /Lipunnosto

Kuutinki

. Kuutingin juhannus Kuuttinki

Lipunlasku Kuutingissa

KUUTINGIN SÄÄNNÖT KORONAVIRUSEPIDEMIAN AIKANA!

Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi on Saari-ja huvitoimikunta päättänyt rajoittaa joitakin toimia ja tapahtumia Kuutingin saaripaikassa. Säännöt voimassa toistaiseksi ja niitä höllennetään tai kiristetään tarpeen mukaan:

Huoneita päärakennuksessa ei toistaiseksi vuokrata.

Talkoo- ja juhlakokoontumiset peruttu, talkoot pienissä ryhmissä mahdollisia ja niistä sovitaan etukäteen.

Saunan käyttö varovaisuutta noudattaen max 4 hlö kerralla ja desinfiointi käytön jälkeen.

Toimikunta huolehtii, että paikalla on käsidesiä ja muita desinfioimistarvikkeita joiden käyttö on pakollista yhteisissä tiloissa. Jokainen huolehtii pöytien ja muiden pintojen pyyhkimisestä ennen ja jälkeen käytön sekä sisä- että ulkotiloissa, esim jos ulkopöytiä käytetään ruokailuun.

Jokainen kävijä huolehtii tehostetusti turvallisuudesta -välttäen lähikontaktia, sekä hygieniasta ja yleisestä siisteydestä.

Toivomme, ettei saaripaikkaa tarvitse kokonaan sulkea, joten odotamme, että kävijät noudattavat näitä poikkussääntöjä!

2.4.2020 Kotkan Moottoriveneseuran Johtokunta Päivitetty 9.6.

• Sivusto päivitetty: 04.05.2021, 09:21.